Pages

Wednesday, January 28, 2009

Baru Drive Ford tapi Berlagak Macam Drive Ferrari

Couple paling bodoh aku penah jumpa seumur hidup aku!

Dah la aku on the way balik keje dengan pening kepala sebab baru lepas meeting & perut lapar sebab hari ni tak makan pape selain sepotong buah jambu. Nak dijadikan cite, masa balik ngan akak aku tadi, stop jap kat 7-11 pastu ada satu keta masuk kat parking lot kiri. So aku nak kuar then aku bukak pintu keta tapi x perasab keta itam bodo ni baru masuk parking sebelah. And aku memang confirm pintu keta kami saling tak bersentuhan dan most important thing aku senyum kat die dengan harapan die faham the way aku say excuse me silently. But it turn out that I was wrong coz this bastard and his girlfriebd are completely MORON.

Dengan biadapnya dia masuk kedai and sound aku dengan suaranya yang tak sedap kuat-kuat supaya semua orang dengar yang aku dah calarkan keta dia yang BUKAN FERRARI tuh. And he's beggibg for my sorry. Pastu aku kuar kedai and checked keta die, it seemed that no scratch, nothing. B**i!

Then aku gaduh dengan dia and cakap ngan suara agak kuat bagi sume orang kat situ dengar. And aku cakap kat si Morob ni yang aku tak nak wasting my time gaduh ngan jerk macam die. Pastu terus masuk keta and blah. Bodoh.

Geramnya aku!!

Sampai umah aku cool down dengan type this entry kat blog and tengok muka Amaar Danish yang comel.

3 comments:

hazreen diana said...

wow!,..that's suck! what a jerk! well, u know them..biasanya y x seberapalah y lebih2 nya..heheh.
Relaks...calm down...ingat Amar...hahah

fadhilah said...

ei menyakitkan hati! bagus2 arina org mcm tu xpayah layan! Bodoh!!

^arina^ said...

memang bangang pon.....