Pages

Saturday, June 13, 2009

apabila keadaan sudah tidak sama

di tengah-tengah keseronokan family day company tempat abang keje, aku megimbas kembali peristiwa yang berlaku dalam hidup aku. Bukan semua mampu aku kenang tapi aku cuba imbas kenangan ngan orang yang rapat dengan aku.

By the way, congrats untuk Kak Ana & pasangan serta Abg Anas & pasangan atas perkahwinan kamu. Moga alam baru ini menjanjikan kebahagian dunia dan akhirat. Amin.

Satu-satunya kawan lelaki aku yang aku kenal sejak umur 18, akan melangsungkan majlis pertunangan lepas raya puasa ni. Nak kata aku hepi? Of course aku sgt hepi untuk Farid tp at the same time rasa sedih sbb dah xde tempat aku nak luahkan perasaan. Dan mgkn tahun depan die kawen. Gud luck my dear fren. Wish u all the best.

Dan ada juga sesetengah kawan-kawan yang dahulunya bagai isi dan kuku, bukan lagi saling memerlukan. Yes, people do change. They always did. Mereka semakin jauh dari kite, makin berahsia dan mestila makin kurang memerlukan.

This is life.

7 comments:

syiMa said...

hhhuuhhu.....semakin jauh,makin berahsia dan makin kurang memerlukan...

fadhilah said...

wahh..
congratz to farid :)

Anonymous said...

well, my sentiment exactly...makin jauh, berahsia dan kurang memerlukan. Are we?...(jiwang lak...hahahaha)

^arina^ said...

Well...to syima & miss anonymous, it is sad when it happens
Fad: ko bila lg nk tunang

fadhilah said...

cehh...aku pulak..
psstt ko pi selidik kt ze
aku rase die da set date die..
hehe..(memandai je aku)

fufu said...

hhhuuhhu.....semakin jauh,makin berahsia dan makin kurang memerlukan..

hehhe betul tu...

^arina^ said...

En. Fufu, anda tepat. Terima kasih krn mengakuinye