Pages

Sunday, April 26, 2009

ROCKS ON! at Modesto's

Last 23rd April aku telah menghadirkan diri ke Appreciation Dinner Broadband PC Fair kat Modesto's KL bersama-sama dengan Miss Sinetron, Miss Rezza & Miss Ed (kakak kembar). Best bangat....!!!

Kenapa best?

1) Sebab ada ramai orang/staff/volunteer kat sana dan macam kata Emily....."Girls...! Mingle please" hahahaha....

2) Masa ni la bley kenal ramai orang baru.

3) Boleh usha sapa-sape yang kiut miut dan coMEL (termasuklah orang merah pakai snow cap)

4) Dapat goodie bags & main games & hadiah lagik :D


Gambar-gambar di bawah menceritaka sume yang di atas ( pics ini dicurik dari email Broadband grup)

- tarian dari Ed + Jefris -

- Ed & Jefris menang tarian & kitorang menang 'Squeez the Orange' -

- dapat sijil penghargaan (dapat tak carik aku di mana?) -

- suasana dalam Modesto's & kitorang kat table -

- and off course the bosses :) -


ps: kena tunggu lagi 3 bulan utk next pc fair. macam dah addicted plak hahhaha ( ke sebab ada benda lain kat sana?)




1 comments:

syiMa said...

hahaha...sbb ade bdk snow cap!!!wkakaka