Pages

Friday, April 3, 2009

i will come to you.......

agak cathcy sket tajuk entrry aku nih hehehehhe bukan ape....sebab hati tengah suka kan nak wat cane. di sebalik segala drama yg berlaku semasa keje tapi personal life is quite good.

tak sabar tunggu july ni hehehhehe. trip bersama kawan-kawan berlima. kitorang dah cakap kalo nak gadoh, kena gadoh skang sebab nanti july tuh kena baik2 hahhahahah........so sebab dengan rasminya tiket dah booked dan dibayar maka sume orang yang terlibat kena pegi.


Taha nagn Fezal cepat gi wat passport tau kalo lambot aku amik tempat yang kat tepi tingkap. Takde dak aku dok tengah2 korang. Betul tak Syima?


ps: 2 fast & 2 furious nite mlm ni. tapi kena gi amik fezal kat umah die dulu. jadik driver terhormat :)

1 comments:

syiMa said...

betul...betull...betul....