Pages

Saturday, December 6, 2008

mobile blogging

This is my first try to blog using my handphone (macam jakun gak la) nervous pun ade hahaha. Sebabnya ini handphone pertama yang aku beli pakai duit gaji sendiri dan secanggih ni (memang jakun la aku ni huhu)


Sekarang ni aku tengah bermalas-malasan kat atas katil sebab tak nak bangun tido lagi tp my nieces dah memekik pagi-pagi lagi. Too bad...:)


Plan hari ni:

1. Kemas rumah

2. Laundry

3. Gardening (hebat tak?)

4. Check on my cousin's car yang kena langgar last week kat bengkel

5. Bawa my nieces to playground

6. My sis ajak shopping (the truth is aku yang bayar la)


And my list continues with bla...bla...


Till later...tak sabar nak balik kampung esok :D


PS: congratulations to my best fren Nyda on her graduation & to Johan Nensen good luck with your job and please come here soon (hahaha over pulak aku nih...sorry yer Long)

2 comments:

IzZzY said...

Thank you! Hehehe, Yeah, I will try to get down there as soon as possible. (away from all the snow!!) :) We'll see when that is though.

Aznyda said...

Thankies!

ps, jom pegi travel!