Pages

Wednesday, December 10, 2008

Riding Car with Guys

Hohohoh aku otw balik KL dalam keadaan hujan. Gelap giler kat luar tu so I have no idea where are we exactly. Talking about 'we' here, aku bukan bersama my cousin yang balik Kelantan hari tu tetapi bersama-sama 3 lelaki. ^wink^

Mereka adalah abang aku and another 2 guys adalah kawan dia yang aku bagi nama Guy 1 and Guy 2 haha. Dua-dua pun hot! Guy 1 aku dah biasa nampak. Dia keje kat RTM. Tapi Guy 2 ni first time aku jumpa. Gatal betul aku ni haha well who's to blame kan? Guy 2 works as freelance photographer. Cool babe!

Yang buat journey kali ni comfortable sebab dorang ni suka buat lawak bangang hahaha Walaupun aku x biasa ngan diorang except my bro tapi bleh la gelak sama-sama (adakah aku gelak sebab diorang hensem atau sbb lawak diorang? No comment)

Btw, kepala aku dah toink toink sebab type text panjang masa keta tengah gerak. Uwekk!

Till later....

4 comments:

fet N ze said...

gatai hang naa...

sat aku habaq kat mak hang..

^arina^ said...

Aku nak gatai xpe Ze sbb aku solo hahaha. Mak aku x kesah!

FAD said...

"adakah aku gelak sebab diorang hensem atau sbb lawak diorang? No comment)"---> gatal gilss!!

^arina^ said...

hahahhaha aku bleh bau kejelesan Fad di sini huhuhu