Pages

Friday, January 8, 2010

This is too sucks!!

The title itself already mirrored the feeling I have inside. Dan kali ni aku rass sungguh tak puas hati dengan perkhidmata Perodua Service kat Subang Perdana ni. Kali ni aku nak buat major service untuk 20000km. So as usual aku call dulu sebelum aku pergi sana to make sure I didn't need to make appointment as it weekdays. Diorang kata datang je sebab tak banyak keta.

Aku sampai sana around 11.30am. After register kereta sume, dia janji ngan aku around 2pm keta aku siap la. So di sini lah kesabaran aku mula dicabar. Kul 220 aku gi tanya, then kata tak siap lagi. Aku tunggu lagi. So bila dah sampai kul 340, api dah keluar dari hidung aku macam naga. Kalo orang boleh nampak masa tu kompem kepala aku tengah berasap. Aku turun dan tnya dengan nada tak puas hati:

'Lambat lagi ke keta saya tuh?'
''Kak, tak siap lagi. Ke akak nak diorang stop je sebab alignment tu tak buat lg''

Perghh...ni memang carik pasal. Mase ni aku rasa macam nak jerit kat dlm ofis die. Dah la aku tak maqAku cakap,

'Tak payah buat la. Dah lambat sangat'

Ngan muka masam aku bayar then blah dari situ. Tp one more thing buat aku sakit hati bile aku sampai umah. Handbreak rase semacam. I'm pissed! Siot tol!

So hari ni kul 11 aku menempek lg kat situ dengan muka toya. Bongok!! Very free la aku nih asek nak pegi ke situ. Huh!

1 comments:

noor afzan said...

sian ko..
sabr aje la ye..
kat PJ ni service ok laks..=)