Pages

Saturday, March 21, 2009

01:46 AM

huarrgghhhhhhhhhhh..............

hi all,

this is the first day i'm in shift dan kena keje malam which is 10PM until 7AM. nice huhh...


dalam bilik monitoring ni sekarang ada 10 manusia. ada yang tengah borak2 kosong, ade yang tengah cakap phone, ade yang tengah update blog :D, ade yang tengah tengok website dan of course ade yang tengah buat keje.

ingat aku duduk goyang tangan je kat sini?? obviously not....bos pun ade lagi dalam bilik meeting. gile ke hape tak balik lagi. depan bos semua orang kena tunjuk baik hahhaha

let me share satu gambar ngan korang sume.......enjoy!

best tak?? skrin PC kat sebelah kanan monitor vsat. skrin PC belah kiri malam ni digunakan khas untuk monitor KLCC sahaja sempena iPhone launching. hampeh. skrin sebelah kiri yang lagi stau monitor simux (^_^)

ps: gambar keta coming soon. tunggu.........!

2 comments:

fadhilah said...

mcm pernah ku lihat screen ini.. huhu..

zul said...

wah bnda ni la yg mnghantui hidup aku selama setahun!!