Pages

Monday, September 22, 2008

15 facts for Tuesday blues....

I've been tagged by Ryehanna. Aku dah agak men'delay'kan buat tag ni sebab tak banyak mase untuk fikir adakah aku mempunyai 15 kualiti tersebut. Tapi demi tidak mengecewakan beliau, aku berusaha juga untuk mencari motivasi diri bagi melengkapkan tugas mencabar ni. And the results are as below.....(even it took few days to complete)



























1. Aku adalah seorang yang suka berjalan-jalan a.k.a melancong. Aku tak tau dari mana aku warisi sifat ni tapi yang nyatanya bukan semua orang memahami kehendak aku yang satu ni. Sesetengah orang asyik cakap yang aku ni suka membazir...Well that's my money okay! I really worked for it :) tapi itu semenjak dua menjak ni lah.....


























































2. Aku adalah pelabur setia kepada shopping malls. Ini tidak perlu dijelaskan dengan lebih lanjut :D














































3. I love coffee, I love tea. I love the java jive and it loves me . Coffee and tea and the java and me. A cup...a cup...a cup...
















































4. Suka bangat sama high heels supaya aku bila gi jalan-jalan or tempat orang ramai aku senang nak nampak. As a matter of fact, aku sememangnya tak berapa tinggi.







































































5. Suka baca novel. Dulu suka romance novels je tapi sekarang aku sudah "reading out of the box" so semua jenis genre novel aku sudah boleh baca. Hebat kan??









6. Patience. Aku rase aku ni jenis bervariasi. Kadang-kadang aku lack of patience but sometime I can tolarate with rude people. ^duhh^











7. Hello... I'm a Pictures Freak!! Loves camera. Loves taking pictures. Love to have DLSR soon.





















8. Cepat marah! (Yang ni tak sama dengan point no.6) Well....I can't say much about this hahaha.....




























9. Friendly & Talkative. Bad habits. Good habits. Bad habits. Good habits.....
















10. Aku bukan animal friendly. Bukan aku tak suka diorang tapi aku bukan jenis orang yang gurau-gurau manja dengan kucing or dog (yang ni confirm la tak boleh) or iguana or hamster. Tapi aku paling friendly dengan makhluk bernama kucing sahaja...














11. Impian aku yang paling hebat adalah untuk memiliki business sendiri (with my two cousins of course). Tapi aku ada lagi satu impian hebat iaitu untuk travel around the world. Lagi satu aku nak masuk The Amazing Race Asia. Lagi satu........(ooopsss dah terbanyak pula impian hebat aku nih)













12. Aku tak boleh hidup tanpa keluargaku dan kawan-kawan ku (ade ke orang yang boleh?) Jawabnya, kalau takde orang2 penting ni dalam hidup, aku mesti dah hidup dengan cara kesunyian.













13. My size is 4. Ini saiz kasut aku. Walaupun takde orang nak ambil tau or langsung tak nak tau...aku tak kesah. Sebab aku nak cukupkan 15 points nih. Ingat senang ke nak carik size nih. Asyik takde je.













14. Aku paling suka Backstreet Boys. Tak kesah kalau orang lain cakap " Owhh...so out-dated" So what??? Thay have more talents and vocals than half singer in the world okay even without Kevin Richrdson.











15. I'm a loyal fan of Manchester United Football Club. Yeay!

*Now I'm done with this tagging thing! Lama tau baru siap (^_^) *


3 comments:

MiRa^^ said...

just so u know, some of the facts that u wrote are exactly the same of me..........
hehehehehe....
great people, think alike...!!

hazreen diana said...

Can i add a comment too?...

well, exactly same with me..u complete me..hahahahaha

^arina^ said...

well....like the old say, great mind thinks alike :D