Pages

Sunday, December 20, 2009

tanpa tajuk

sudah sangat lama aku tidak mengarang di sini. entahlah mungkin tiada mood atau feels not strike yet. tempat ni dah bersawang hehe. tapi tiba-tiba hari ni aku terpanggil untuk meng'update' my so-called blog ni :)

pagi ni aku menerima lagi satu berita sedih from my cousin, Kak Za that our beloved uncle just passed away this morning after just barely one month her father, who is my uncle too passed away due to lung cancer. sadly, my parents are here in KL and up until now they are still trying to find available flight to Kelantan. I'm still waiting for the news.

my uncle, Ayah Su has bees sick for few years due to stroke which caused him paralysis and this came from his heavy SMOKING habit. this is so sad..... to know someone you love and care to be like this. and of course this can be avoid if he's not smoking, i think.

but the choice is yours right?

agaknya kalau tak hisap rokok satu jam memang rasa tak tentu arah kot. dadah is dadah kan. aku just bukan bercakap untuk membebel tak tentu arah tapi sebab abang-abang aku pon mempunyai tabiat yang buruk nih. bila agaknya nak quit smoking. diorang kalau aku sound dengan ayat pedas pon bley counter attack balik. cis! tak patut sungguh.

Moral of the story: Hisap la rokok tu banyak-banyak ye

2 comments:

noor afzan said...

adik badik aku pun sume merokok..
huhu~

3zz3 said...

cik rin,

takziah to your family..

and...

moral of the story kamu mmg best...