Pages

Thursday, August 27, 2009

Sexy Is Worth It

Sila Copy Award Untuk Blog Anda (^_~)



Thanx Zeze sebab bagi aku award neh...aku tau la aku sexy hahhahahahahha.
Pertama sekali saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pengurus, keluarga yang banyak memberi sokongan, para peminat saya dan kawan-kawan yang banyak undi saya. I Love You All (^_^) -->> (ada gaya artis tak?)

*** tapi award ni bukan datang dengan percuma, sebab ada task yang perlu diselesaikan.

Nyatakan 6 Fakta menarik mengenai pemberi award ini:

1. ZeZe ni die suka masak dan juga suka mintak mak die masak. Sebabnya dulu masa kat UKM, asek je mak die datang anta makanan

2. Dulu ZeZe bercinta ngan mamat yang aku tak bape suka mase blaja, pastu die broke up then ade boyfren baru lagi. Kali ni macam aku suka hehehehe (jaga2 ye Zeze....)

3. Tulisan ZeZe agak cantek la....erk.... (kalo compare ngan tulisan cakar aku neh)

4. ZeZe roomate ngan Fad masa belajar dulu (yang ni aku xtau menarik ke tak. bantai je)

5. Aku selalu tumpang ZeZe gi kelas sebab aku hanya insan biasa yang memandu bas :)

6. ZeZe rajin study (uwekkk!!!!)


Setiap Blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri:

banyak sungguh yang korang nak aku tulis. cisssssssssss!!!

1. suka kumpul novel English
2. minat giler ngan Backstreet Boys
3. berharap dapat sambung blaja kat obersea
4. masih single ;p
5. suka sangat dengan high heels
6. suka color hijau ngan purple
7. tak bape suka smokers
8. sekarang keje kat maxis
9. sekarang drive keta viva 1.0 a.k.a Koala Hitam

Pilih 10 orang penerima Award Sexy ini dan describe tentang mereka:

a. Azmira Akmal - ni cousin aku & aku suka nyusahkan die
b. Liaton - kawan mase UKM yang sgt ayu dan baik
c. Ryehanna - pemburu & hardcore fan of Terapanda
d. Yanti - my beloved sister
e. Syima Salleh - opismate yang sensasi/penuh dgn drama malam jumaat
f. Filzah Hanis - budak baik yang peramah :)
g. Aniss Rezza - opismate jugak
h. YayaHarry - kawan mase matrix
i. Fad - budak kurus yang mengong hahahahhaha
j. Afzan - kelasmate mase matrix (saje nk susahkan ko)
k. ANDA - yang sedang membaca entri ini.


~gud luck~
~letih~


9 comments:

syiMa said...

kene buat ker ni?kuikuikkui//tape2 mlm esok masih panjang...

3223 said...

ciss...jawapan sungguh xleh blah....
anyway, thanx sbb jawab sume soklan yg meletihkan tuh...ehehehheheh...

and...

bile nk kuar buka puasa ramai2 nih wei????

MiRa^^ said...

siap ade acknowledgement tu...
huhuhuhu....

noor afzan said...

huhu~
kena buat gak ker nih..?

^arina^ said...

time kaseh pada semua yg terlibat ekekekekke......

fadhilah said...

aku mengong ko ckp. cis!!!

^arina^ said...

itu perkataan tersirat utk penyayang. kire perkataan satu maksud ar.....

filz said...

ngaa~ ada award!! macey~~

kih3

p.s budak baik yg peramah :P

princess snow said...

letih.. aku tgk ni.. dah 5X aku buka.. blum wat2 lagi.. hehe