Pages

Sunday, July 5, 2009

apesal la aku idop dikelilingi orang yang bangang. yang tak reti nak letak priority kat mana.
dulu masa susah, yang ni lah tempat mintak tolong. tempat mengadu.
bila dah jumpa yang senang, mula lah nak ungkit sana sini. rubbish!!!

bodoh tak bertempat. takpe la kalo tak kena kata2 aku lagi
just wait and see sampia bila ko nak buat camtu.
time tu kite tengok sape yang terkedu. lost words.

then bila susah lagi lain kali, jangan harap aku nak tolong.
baik ko xde pon xpe la......

2 comments:

nering.blogspot.com said...

Wah marah bebenar sahabat kita ne.. jangan marah pada orang.. tak baik.. mungkin ada kesilapan kita yang kita tak perasan.. yang penting.. TABAHKAN hati dan kuatkan semangat.. semuanya itu adalah KETENTUAN DARI NYA

noor afzan said...

sabar ek arina..
biasa la..
kat mana-manapun akan ada spesies mengkudu macam nih..
bikin panas orang jerk..
pay back time akan tiba jua nanti..